BEKAS PENGURUS DEDAH PERANGAI SEBENAR NAD ZAINAL

BEKAS PENGURUS DEDAH PERANGAI SEBENAR NAD ZAINAL.jpg

BEKAS PENGURUS DEDAH PERANGAI SEBENAR NAD ZAINAL

Bekas pengurus kepada pelakon comel Nad Zainal, Alog Zuren telah mendedahkan perangai sebenar atau tingkah-laku tidak elok selebriti itu. Cerita-cerita yang tidak sepatutnya diketahui umum akhirnya didedahkan di laman sosialnya ketika pernah tinggal bersama dengan Nad Zainal, selepas Nad mengeluarkan kenyataan yang dianggap tidak benar. 

“Babi, sialnya Nad Zainal. Kau cabar aku, kau tunggu, kau tunggu. Kau pernah sewa bilik kat rumah aku, kau pernah bawa boyfriend kau datang tidur rumah aku, kau kantoi dalam bilik dengan boyfriend kau dengan mak kau.

“Family kau salahkan aku dengan admin fans kau. Satu family nak menutup kesalahan diri. Now kau nak cover cerita kau, masalah kau, nak perhatian orang eh?

“Kau boleh keluarkan statement di Melodi cakap manager lama kau larikan duit and then nak cari manager baru. Kau tahu rumah aku kan? Pernah sewa bilik kat rumah aku bawa boyfriend kau kan? Kenapa tak report polis? Kenapa tak cari aku? Last mesej kau dengan aku, bank in gaji aku yang kau hutang. Itu pun bayar half-half. Kau boleh cakap larikan duit kau!! 

“Kau memang mental Nad Zainal. Panggil polis, aku nak tengok siapa yang kena tangkap, kau atau aku! Aku ada bukti semua mesej-mesej kau dengan aku. Pasal family kau, boyfriend kau, kerja kau.

“Tunggu okay. Aku diam-diam je kau buat macam ni. Tak ke manalah kau weh! Artis paling bermasalah dalam dunia!

“Nad Zainal, lagi satu aku nak cakap. Mak aku dengan mak Remy Ishak cuzen. Aku dua pupu dengan Remy, jangan beranganlah. Mana ada fan kau minta kau bercinta dengan Remy? Kau yang suka sangat dengan Remy Ishak itu. Remy pun tak hinginlah dengan kau. Tak pernah-pernah fans kau paksa kau bercinta dengan Remy Ishak tu.

“Kau nak cover diri kau memang berlagak, tak reti menghargai kerja kuat fans kau. Kau keluarkan statement macam itu kat Roti Kaya, apakah bongoks sangat!! Ada bukti tak cakap fans kau paksa kau? Dan minta kau buat yang bukan-bukan? 

“Pergi roadtour ABPBH di Kedah pun kena pujuk, kena merayu dekat kau, kat mak kau baru kau nak pergi. Kalau tak, haram kau nak pergi jumpa peminat dan join roadtour tu. Bukti semua ada, memang bodoh!” kata Alog.

Susulan itu, Alog kini bersama dengan bekas P.A dan bekas kelab peminat Nad Zainal bergabung melawan Nad Zainal.

Bagaimanapun, Nad Zainal yang menghubungi Alog menafi dirinya mengeluarkan kenyataan dan mendakwa Alog yang dimaksudkan dalam kenyataan itu.

“Ada tengok Melodi dan jawapan? Did I mentioned anything? I quite shocked when dia tanya bab itu. Kena chill, jangan melatah. Takda siapa buka isu ini. You have to watch before declare anything,” katanya. – TheHypeMedia

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Jangan Copy Paste!